Президентські вибори на Львівщині були визнані як взірець найбільш демократичних виборів,- Синютка

Новини 21 Липня, 2019 98
Ми Україну нікому не віддамо,- Синютка

Ми Україну нікому не віддамо,- Синютка

Президентські вибри на Львівщині були визнані як взірець найбільш демократичних виборів.

Про це сьогодні, 21 липня, під час відео-марафону «Львівщина обирає парламент», який відбувся у Львівському пресклубі заявив Олег Синютка.

“Мені було приємно, що минулі президентські вибори були визнані на Львівщині як взірець проведення без порушень. Ні мережа “ОПОРА”, ні міжнародні спостерігачі не визнавали будь-яких порушень, які би могли вплинути на результат виборів. Тому мені б дуже хотілося, що парламентські вибори на Львівщині знову були взірцем демократичності. Мені хочеться вірити, я переконаний, що так воно і буде”, – додав Синютка.

Синютка переконаний, що “Європейська Солідарність” разом із спікером парламенту Андрієм Парубієм зробила все можливе, щоб вибори відбувалися за відкритими списками.

“Ми вважаємо, що це була та вимога суспільства, яка об’єднала більшість людей. І це дасть можливість на наступних виборах проводити вибори без засівання гречкою, а справді дасть можливість вибирати парламентарів, які займатимуться своєю роботою. Що стосується взаємозв’язку “Європейської Солідарності” і безпосередньо виборців, то з одного боку, я переконаний, що у нас будуть депутати-мажоритарники, з іншого, боку лідер партії ставить завдання перед кожним депутатом, що він повинен мати зв’язок з виборцем”,- наголосив Олег Синютка.

Коментарі

Позначки: , , , ,