Правоохоронці затримали на Львівщині 5 в’єтнамців, які планували потрапити до ЄС

Новини 17 Серпня, 2018 95

Цільові профілактичні заходи «Мігрант» за дорученням Міністерства внутрішніх справ тривають по всій території України. Заходи проводяться для запобігання порушень законодавства про правовий статус іноземців та осіб без громадянства, протидії незаконній міграції та порушень правил перебування іноземців на території України.  Про це інформує прес-служба ДПСУ.

Наразі у контрольованих прикордонних районах та на ймовірних напрямках протиправної діяльності Держприкордонслужбою спільно з підрозділами Національної поліції, Державної міграційної служби України та Служби безпеки України проводиться комплекс практичних заходів, в тому числі і спільні патрулювання.

В результаті проведення таких заходів оперативними співробітниками Західного регіонального управління Держприкордонслужби разом зі співробітниками Національної поліції України у Львівській області учора  було виявлено 5 іноземців – громадян В’єтнаму.

Попередню інформацію про те, що особи готуються до незаконного переміщення через державний кордон до країн Євросоюзу на ділянці відповідальності Чопського загону, здобули оперативні підрозділи Держприкордонслужби.

Під час відпрацювання інформації ймовірних порушників виявили в одному з готелів Ходорова Жидачівського району. При собі іноземці не мали документів, які посвідчують особу. На даний час правоохоронці проводять слідчі дії.

 

Коментарі

Позначки: , ,