Працівники ІТ-компанії масово отруїлися на корпоративі у Славському

Новини 18 Січня, 2019 226

Готель "Перлина Карпат" у смт Славське. Фото: booking.karpaty.ua

У селищі Славське на Львівщині, зафіксовано спалах гострої кишкової інфекції серед відпочиваючих в готельному комплексі «Перлина Карпат».

Як повідомляє Головне управління Держпродспоживслужби у Львівській області, 13 січня в готельному комплексі «Перлина Карпат» ТзОВ «Резорт Перлина Карпат» в смт. Славське Сколівського району (вул. І.Франка,43-Б) за медичною допомогою звернулося 11 дорослих осіб. Усім встановлений первинний діагноз – гостра кишкова інфекція. Спільними симптомами у постраждалих були підвищення температури тіла, блювота, нудота, діарея, болі в животі.

«Постраждалі від госпіталізації відмовились та  виїхали з готельного комплексу за місцем проживання (м. Київ, Київська обл., Черкаська обл, та м. Баку). Начальникам структурних підрозділів Головного управління Держпродспоживслужби відповідних територій  скеровані листи щодо організації амбулаторного спостереження за постраждалими», – зазначається у повідомленні.

Епідрозслідуванням встановлено, що група в кількості 41особи  проводила корпоратив ІТ-компанії.  Харчувались протягом 11 – 12 січня в закладі (сніданки та  банкет-вечері), обіди – за межами закладу.

З метою встановлення причин та умов виникнення спалаху, фахівцями Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області проведено позапланову перевірку ресторану готельного комплексу  з відбором проб продуктів, води, змивів з об’єктів довкілля. Проведено раптове обстеження персоналу. На даний час проводиться комплекс протиепідемічних заходів по локалізації спалаху.

Ситуація перебуває на контролі Держпродспоживслужби Львівської області.

Коментарі

Позначки: ,