Пожежу у Локомотивному депо гасили кілька годин два поїзди та десятки спецавтівок (ВІДЕО)

Новини 29 Червня, 2019 218

Скриншот відео

Пожежу на території Локомотивного депо у Львові гасили  чотири з половиною години,  із залученням двох пожежних поїздів та  19 одиниць спецтехніки.

Як повідомили у ГУ ДСНС у Львівській області, 28 червня о 17:01 надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Таллінська. Пожежа виникла на даху цегляної будівлі, Локомотивного депо «Львів-Захід». До місця виклику негайно виїхали рятувальники за підвищеним номером виклику.

О 19:28 вогнеборці локалізували пожежу, та о 21:30 повністю ліквідували. Внаслідок пожежі вогнем знищено дах будівлі на площі 1200 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили 114 рятувальників, 19 одиниць спецтехніки та 2 пожежних поїзди.

Внаслідок пожежі ніхто не постраждав. Причина виникнення загорання  та сума збитків встановлюється.

Скриншот відео

Львів: вогнеборці ліквідували пожежу на території Локомотивного депо

Львів: вогнеборці ліквідували пожежу на території Локомотивного депо28 червня о 17:01 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Таллінська. Пожежа виникла на даху цегляної будівлі, Локомотивного депо «Львів-Захід». До місця виклику негайно виїхали рятувальники за підвищеним номером виклику. О 19:28 вогнеборці локалізували пожежу, та о 21:30 повністю ліквідували. Внаслідок пожежі вогнем знищено дах будівлі на площі 1200 кв.м.До ліквідації пожежі залучили 114 рятувальників, 19 одиниць спецтехніки та 2 пожежних поїзди.Внаслідок пожежі ніхто не постраждав. Причина виникнення загорання встановлюється.

Опубліковано Головне управління ДСНС України у Львівській області Субота, 29 червня 2019 р.

Відео: ДСНС

Відео: Ігор Мартинів/nebo.lviv.ua

Коментарі

Позначки: , , ,