Пожежа у лікарні Львова: поліція відкрила провадження за статтею «умисне пошкодження майна»

Новини 21 Листопада, 2018 74

Фото: ГУ ДСНС у Львівській області

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження та встановлюють причини займання корпусу Львівської обласної клінічної лікарні.

Про це повідомили у відділі комунікації головного управління Національної поліції у Львівській області.

Як зазначається у повідомленні, «відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.194 (умисне пошкодження або знищення майна) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до десяти років. Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють причин займання будівлі».

У прес-центрі ГУ ДСНС у Львівській області повідомили, що на вул. Чернігівській, 7 у Львові, відбулося загорання на даху Львівської обласної клінічної лікарні.

«Складність пожежі полягає у щільній задимленості на горищі будівлі. Полум’я поширюється міжпокрівельними пустотами. Рятувальники працюють в апаратах захисту органів дихання.  На місці пожежі за підвищеним номером виклику працює 81 рятувальник та 17 одиниць спецтехніки. Рятувальники евакуювали із 3-го поверху лікарні 153 пацієнтів, з 2-го поверху вогнеборці вивели ще 66 людей, з 1-го – 57 людей. Окрім цього, рятувальники евакуювали 55 працівників та 150 відвідувачів.  Загалом із лікарні евакуювали 481 людину», – повідомляє ДСНС у Львівській області.

За інформацією відомства, о 13:10 пожежу локалізовано. На даний час проводяться роботи з ліквідації пожежі.

Фото: ГУ ДСНС у Львівській області

Як повідомлялося, у Львові горить хірургічний корпус обласної лікарні.

Коментарі

Позначки: , , ,