Порушників паркування судитимуть

Новини 13 Листопада, 2017 124

Ілюстративне фото

ЛКП “Львівелектротранс” подає в суд на винуватців простоїв електротранспорту

Лише за останні 4 місяці підприємство отримало 1,6 млн грн. збитків. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

“Коли провели виміри простоїв громадського транспорту, зокрема електротранспорту, то побачили, як багато годин втрачається через простої спричинені неправильним припаркування приватних авто і ДТП. Тому з вересня ми подали декілька позовів до суду на відшкодування збитків на порушників правил паркування і порушників правил дорожнього руху, через яких трапилася ДТП. Ми розуміємо, що нам треба більше співпрацювати з патрульною поліцією, яка може допомагати у підтримці порядку. Зокрема, більше звертати уваги на неправильно припарковані авто чи прискорення швидкості оформлення ДТП”, – розповів Андрій Білий, радник міського голови Львова.

Як повідомили у ЛКП “Львівелектротранс”, з липня підприємство проводить щоденний і узагальнений місячний аналіз показників роботи підприємства. Аналіз засвідчив, що велику кількість годин простої електротранспорту спричинює неправильне паркування приватних авто і ДТП. З огляду на отримані результати ЛКП “Львівелектротранс” з вересня розпочало практику подавання до суду заяв на провинників простоїв.

Коментарі

Позначки: , ,