Порошенку й Турчинову пропонували продати Україну, але в них була чітка проукраїнська позиція, – Федина про заяву Коломойського

Новини 21 Листопада, 2019 5 222

Фото: "Про Львів"

Пропозиція продати Україну, яку нещодавно озвучив олігарх Ігор Коломойський, вже звучала зі сторони Москви у 2014 році на адресу п’ятого президента України Петра Порошенка і тодішнього секретаря РНБО Олександра Турчинова. Але на той час у вищого керівництва країни була чітка проукраїнська позиція.

Про це в ефірі “Прямого” заявила народний депутат від “Європейської солідарності” Софія Федина.

“Пропозиція продати Україну вже звучала зі сторони Москви у 2014 році на адресу Порошенка і Турчинова. Але тоді була чітка проукраїнська позиція не лише тодішнього керівництва, але й усіх людей, які виходили на Майдан. Мені здається, що сьогодні, у День Гідності та Свободи люди мали б знайти для себе відповідь на запитання по те, чим є гідність і свобода. Адже коли нам не дають можливості жити у вільній і самодостатній країні – це не свобода. Коли нам забороняють говорити правду – це не свобода. Коли людей, які мають свою позицію, обзивають провокаторами й тітушками – це не свобода. І коли нам розказують, що здатись Москві – це найкращий шлях до миру, і велика частка суспільства на це погоджується – це не є гідність”, – сказала депутат.

Коментарі

Позначки: , ,