Порошенко у Львові відвідав пацієнтів військового госпіталю (ФОТО)

Новини 17 Жовтня, 2018 365

Фото: president.gov.ua

Поспілкувався із військовослужбовцями, які проходять лікування

Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки на Львівщину відвідав Військово-медичний клінічний центр Західного регіону та поспілкувався із пораненими військовослужбовцями, які проходять лікування.

Як повідомляє прес-служба Президента України, Глава держави ознайомився із роботою відділення відновлювального лікування та оглянув кабінети, де проходять реабілітацію та відновлення пацієнти центру.

“Радий, що наші бійці – сповнені сил та оптимізму. Це, за словами лікарів, – головна запорука якнайскорішого відновлення після поранень”, – сказав Петро Порошенко під час відвідин Центру. Президент подякував медичним працівникам, які опікуються нашими хлопцями, а героїчним військовим – за самовідданий захист Батьківщини.

Військово-медичний клінічний центр Західного регіону є спеціалізованим, багатопрофільним лікувально-профілактичним та експертним закладом, призначеним для забезпечення чіткої системи організаційних, лікувально-профілактичних, реабілітаційних заходів, спрямованих на зниження захворюваності, збереження та зміцнення здоров’я військовослужбовців, підвищення якості та ефективності медичної допомоги.

Серед завдань ВМКЦ Західного регіону, зокрема є організація та управління медичним забезпеченням в зоні проведення операції Об’єднаних сил на території Донецької та Луганської областей, інших видів повсякденної діяльності особового складу військово-медичних закладів в зоні відповідальності.

Від початку антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей у військових лікувальних закладах Західного регіону стаціонарно проліковано  12898 поранених, травмованих та хворих військових, що захищали незалежність нашої держави.

Фото: president.gov.ua

Коментарі

Позначки: , ,