Порошенко привітав жителів Сімферополя із днем міста

Новини 02 Червня, 2019 94

Ілюстрація: ФБ/Петро Порошенко

Петро Порошенко привітав жителів Сімферополя із днем міста і зазначив, що «разом з вами ми наближаємо день, коли Крим буде звільнено від російської окупації, і ви повернетеся додому, в Україну».

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Славний Сімферополь, серце українського Криму, завжди був особливим містом. І завдяки древній історії, і завдяки унікальному поєднанню традицій народів півострова, і завдяки фантастичній кримській природі. Але найголовніше, у Сімферополі завжди відчувалася надзвичайна дружня атмосфера, яку створювали його мешканці.

Сьогодні наш Сімферополь зухвало загарбаний російським окупантом. Однак, попри це у місті продовжують жити справжні патріоти України, для яких Крим та їх рідне місто ніколи не стане частиною «русского мира». Адже весь світ разом з нами єдиний у тому, що Крим – це Україна! Дякую за те, що не втрачаєте надії та оптимізму.

Разом з вами ми наближаємо день, коли Крим буде звільнено від російської окупації, і ви повернетеся додому, в Україну! З днем міста, дорогий Сімферополю!», – йдеться у тексті привітання.

Коментарі

Позначки: , ,