Порошенко привітав українців з Днем Незалежності (ФОТО, ВІДЕО)

Новини 24 Серпня, 2019 109

Фото: ФБ/Петро Порошенко

Українці – це нація, для якої питання свободи та незалежності, суверенітету власної держави і волі нашого народу є понад усе

Петро Порошенко привітав українців з Днем Незалежності.

«Українці – це нація, для якої питання свободи та незалежності, суверенітету власної держави і волі нашого народу є понад усе.

Сьогодні я вітаю українців з Днем Незалежності, згадуючи тих, хто віддав своє життя за те, щоб ми мали свою державу, мали свободу. Ми віддали шану і повагу тим хлопцям, які віддали своє життя за нашу землю.

Бажаю Україні миру на умовах перемоги, коли буде звільнено останній клаптик української землі. Ніхто не прагне миру більше, ніж українці.

Україна переможе!», – зазначив у привітанні на своїй сторінці  у Facebook Петро Порошенко.

Скриншот ФБ

Українці – це нація, для якої питання свободи та незалежності, суверенітету власної держави і волі нашого народу є понад усе. Сьогодні я вітаю українців з Днем Незалежності, згадуючи тих, хто віддав своє життя за те, щоб ми мали свою державу, мали свободу. Ми віддали шану і повагу тим хлопцям, які віддали своє життя за нашу землю. Бажаю Україні миру на умовах перемоги, коли буде звільнено останній клаптик української землі. Ніхто не прагне миру більше, ніж українці. Україна переможе!

Опубліковано Петром Порошенком Пʼятниця, 23 серпня 2019 р.

Скриншот ФБ

Фото: ФБ/Петро Порошенко

Коментарі

Позначки: ,