Порошенко із Забродським відвідали бійців у військовому шпиталі

Новини 06 Грудня, 2019 299

П’ятий президент України та лідер “Європейської Солідарності” Петро Порошенко разом із генералом Михайлом Забродським побували у військовому госпіталі.

Про це пише “Четверта студія” посилаючись на допис у Фейстуці Петра Порошенка.

“Держава зобов’язана віддавати належне і армії, і кожному військовослужбовцю. Про це сказав сьогодні, відвідуючи наших бійців у київському військовому шпиталі.
Прикро, але цього року підвищення зарплат і соціальних виплат військовим, заморожене і не відбуватиметься. Однак про це не можна забувати, як і про подальшу модернізацію техніки і озброєння війська. Вважаю необхідним продовжити підвищувати матеріальне та технічне забезпечення наших бійців”, – йдеться в дописі Порошенка.

Обговорили також і відведення військ від лінії розмежування. Військові розказали мені, що їх змушують полишати займані позиції, і це знижує бойовий дух, бо вони залишають свою землю, яку обороняли від ворога. Я запевнив наших героїв, що моя команда і я особисто робитимемо все можливе, щоб сценарій відводу військ по всій лінії фронту не був здійснений.

Вітаю зі святом і дякую нашим героям за чудову надихаючу зустріч. У ці непрості для держави часи важливо не забувати, що ми – одна команда, яка дуже любить Україну.

Команда, яка має не політичні пріоритети, а державницькі, яка прагне захистити Україну. І ми обов’язково вистоїмо. Слава нашим захисникам і Слава Україні!

Коментарі

Позначки: , ,