Поліція затримала грабіжника, який “обчистив” чотири магазини у Львові

Новини 20 Листопада, 2017 91

Фото патрульної поліції Львова

Близько опівночі на лінію «102» зателефонував небайдужий львів’янин і повідомив правоохоронців, що невідома особа проникла в приміщення кіоску з побутовою хімією на вулиці Богдана Хмельницького

У ніч з 19 на 20 листопада, близько опівночі львівська патрульна поліція затримала чоловіка, якого підозрюють у крадіжках з магазинів, інформує прес-служба відомства.

Інспектори вирушили на виклик, попередньо зв‘язавшись із заявником: той надав опис зловмисника і сказав, що чоловік вибіг з магазину і побіг у напрямку торгового центру. Патрульним вдалось швидко знайти зловмисника на місці події: він ховався у кущах біля торгового центру та почав втікати, помітивши поліцію.

Працівники патрульної поліції Львова виявили у затриманого продукти харчування та побутову хімію із цінниками, а також купюри дрібного номіналу у великій кількості. Також велика кількість купюр була у кишенях верхнього одягу. Інспектори оглянули місце події і виявили чотири кіоски із слідами пошкодження дверей та проникнення. Речі та продукти всередині них були розкидані. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Попередня сума збитків складає орієнтовно 9000 гривень. Власники магазинів написали заяви. На місці події працювали слідчо-оперативна група Личаківського відділу поліції.

Коментарі

Позначки: , , , ,