Поліція затримала чоловіка, який спалив державні прапори у райцентрі на Львівщині

Новини 23 Травня, 2018 31

Правоохоронці Львівщини затримали чоловіка, який вночі 22 травня, спалив два державні прапори встановлені на пам‘ятнику Жертвам політичних репресій у місті Городок.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції, до правоохоронців надійшло повідомлення про те, що  близько 22:20, невідомий чоловік спалив два державні прапори України встановлені на пам’ятнику Жертвам політичних репресій (перехрестя майдану Гайдамаків з вул. Леся Мартовича), після чого звідти пішов.

Правоохоронці, які прибули на місце події, встановили, що вогнем пошкоджено два державні прапори України розміром 120х80 см, які були встановлені на дерев’яному флагштоку на пам’ятнику, на висоті близько 1 м над поверхнею землі.

Працівники поліції встановили особу зловмисника, яким виявився 31-річний чоловік, який зареєстрований у Сумській області. Його затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Всі обставини події, а також мотиви, які спонукали чоловіка спалити державні прапори,  встановлюються. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

 

 

 

 

 

Коментарі

Позначки: , ,