Поліція відкриє кримінал за псевдозамінування військової академії

Новини 24 Червня, 2019 121

Фото: Сергій Васюк

Правоохоронці перевірили повідомлення про замінування одного з навчальних закладів у Львові.

Завершилося обстеження приміщень та прилеглої території академії вибухотехніками та кінологом. Вибухонебезпечних предметів не виявлено.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, на місці події працювали вибухотехніки, кінолог, слідчо-оперативна група, патрульні поліцейські та фахівці інших служб. Вибухонебезпечних предметів не виявлено

Поліцейські встановлюють особу, яка надала неправдиве повідомлення про замінування. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Як повідомлялося, у Львові анонім повідомив про замінування Академії Сухопутних військ ім. Гетьмана Петра Сагайдачного.

Як повідомив на сторінці у Facebook ГО «Варта-1», яка співпрацює з правоохоронцями,  депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич евакуацію курсантів та викладачів академії не проводять.

«О 07:30 надійшло анонімне повідомлення про замінування Академії Сухопутних військ по вул. Стрийській у Львові. Наразі курсанти в касках і в повній бойовій готовності перебувають на території з метою забезпечення і проведення всіх заходів по анонімному повідомленні про замінування. Також присутні правоохоронні органи поліція і вибухотехнічна служба. Евакуація людей не буде проводитись, всіх курсантів відправляють в казарми, перевіряють приміщення на наявність небезпечних предметів», – повідомив Зінкевич.

Коментарі

Позначки: ,