Поліція відкрила провадження проти львів‘янки, яка скоїла наїзд на поліцейського

Новини 12 Вересня, 2018 372

Фото ілюстративне з відкритих джерел

Водійка іномарки виявилася 45-річною жителькою Львова

У Львові правоохоронці притягують до відповідальності жінку-водія, яка травмувала патрульного.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, 12 вересня, близько 13.00, патрульних викликали на вулицю Січових Стрільців, де автомобіль Suzuki був припаркований з порушенням ПДР та перешкоджав проїзду автомобілю швидкої медичної допомоги, який їхав на виклик.

На місце приїхав екіпаж велопатрульних, які, підійшовши до водія, попросили її від’їхати. Під час розмови жінка поводила себе агресивно та нецензурно висловлювалась. Раптово вона розпочала рух автомобілем та здійснила наїзд на лейтенанта поліції. Патрульний опинився на капоті, після чого його напарник відкрив двері транспортного засобу та заглушив двигун.

Внаслідок наїзду патрульний отримав тілесні ушкодження та був доставлений у лікарню.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Встановлено, що за кермом автомобіля Suzuki перебувала 45-річна львів’янка.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеження волі терміном до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк. Проводиться досудове розслідування. Призначено експертизи.

Як повідомлялося, у Львові жінка-водій автомобіля Suzuki наїхала на поліцейського з велопатруля. Дорожньо-транспортна пригода сталася у центрі міста, біля Національного університету ім. І.Франка.

 

Коментарі

Позначки: , ,