Поліція спіймала зловмисника, який поцупив золото із трускавецької лікарні

Новини 28 Листопада, 2018 67

Фото ілюстративне з відкритих джерел

Поліція спіймала грабіжника, який кілька тижнів тому нажився у трускавецькій лікарні, а точніше в однієї із медпрацівниць закладу поцупив золоті прикраси.

Як  повідомляють «Джерела Трускавця», правоохоронці встановили, що злочинцем виявився дрогобичанин, раніше судимий 39-річний чоловік, який нещодавно звільнився із місць позбавлення волі.

Історія цього пограбування отримала широкий резонанс у суспільстві – оскільки із роздягальні реанімаційного відділення, облаштованої спеціально для її працівників, яку медики того дня забули зачинити на ключ – злодюжка поцупив сумку однієї з працівниць. В сумці знаходився гаманець з грошима, дві банківські карти і золоті та срібні прикраси, а також інші особисті речі жінки.

За фактом крадіжки працівники медзакладу одразу звернулися до полісменів міста – ті зафіксували звернення та розпочали пошуки. За нетривалий час поліції вдалося вийти на слід зловмисника, ним виявися мешканець Дрогобича. За інформацією старшого інспектора сектору моніторингу Дрогобицького відділу поліції Наталії Постойко, зловмиснику оголошено про підозру у скоєнні злочину за ч.2 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Максимальне покарання, передбачене статтею – позбавлення волі на строк до п’яти років. Обвинувальний акт скерований на розгляд суду.

 

Коментарі

Позначки: , , ,