Поліція Львівщини знайшла чоловіка, який кидав каміння в поїзд (ФОТО)

Новини 08 Грудня, 2019 1 271

Фото: ФБ/Єрмоченко Володимир

Постраждали двоє пасажирів

У райцентрі Пустомити на Львівщині, невідомий кидав каміння у поїзди поблизу залізничної станції. Внаслідок таких дій, які поліція наразі кваліфікувала як хуліганство,  постраждали двоє пасажирів електрички «Львів – Лавочне».

Як пише «Четверта студія», поліція повідомила, що особу зловмисника, який кидав камінням у поїзди, вже встановлено, а в соцмережах повідомили, що житель Пустомит «вже мав пригоду з побиттям вікон у школі».

Наразі правоохоронці не повідомляють чи міг чоловік перебувати під дією алкоголю чи наркотичних речовин на момент скоєння злочину

«Поліція Пустомит просить зголоситись очевидців, хто бачив як обкидали електричку в Пустомитах або був в потязі та може опізнати злочинця. На данний момент хулігана вже затримали, ним виявився Петро Теплов, котрий вже мав пригоду з побиттям вікон у Пустомитівській школі. Нагадаю, що 6 грудня увечері він в черговий раз обкидав потяг, були травмовані як мінімум двоє людей (хлопець та дівчина). Потяг зупинили та виклакали швидку. Потерпілому хлопцю медики наклали 4 шви, стан дівчини не відомий», – зазначає у дописі на сторінці спільноти Рustomyty.online Єрмоченко Володимир.

Скриншот ФБ

Фото: ФБ/Єрмоченко Володимир

Скриншот ФБ

Як повідомили у відділі комунікації головного управління Національної поліції у Львівській області, в Пустомитівський відділ поліції 6 грудня надійшло повідомлення про те, що близько 19.30 поблизу залізничної станції «Пустомити» невідомий, кинувши камінь, розбив вікно вагона електропотяга «Львів – Лавочне» та травмував пасажира – 20-річного мешканця району.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські встановили особу правопорушника – ним виявився 27-річний мешканець міста Пустомити.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до п’яти років обмеження волі.

Досудове розслідування  триває, встановлюються обставини інциденту.

Як повідомлялося, на Львівщині вдруге за тиждень невідомі закидали камінням поїзд в місті Пустомити.

Фото: Ростислав Гадомський/”Варта-1″

 

 

Коментарі

Позначки: , , ,