Поліція Львівщини відкрила провадження проти голови сільради, який вимагав хабар від учасника АТО

Новини 05 Червня, 2018 38

Фото Національної поліції України

На Львівщині викрили голову сільради на хабарі у 2,5 тис. доларів США, які він вимагав від учасника Антитерористичної операції за виділення земельної ділянки площею 0,12 га.

Про це повідомляє Національна поліція України.

Як зазначається у повідомленні, правоохоронці встановили, що за 2,5 тис. доларів США неправомірної вигоди посадовець пообіцяв не створювати штучні перешкоди у виготовленні дозвільної документації та в подальшому посприяти у приватизації земельної ділянки.

Працівники Управління захисту економіки у Львівській області Нацполіції спільно з військовою прокуратурою Львівського гарнізону затримали фігуранта під час одержання хабара.

Фото: Національна поліція України

За даним фактом слідчим управлінням поліції області відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст.368 КК України (Одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище), що передбачає покарання  у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років, з конфіскацією майна.

«Правоохоронці встановлюють інші факти одержання хабарником неправомірних вигод за незаконні оборудки з землею», – зазначається у повідомленні.

 

Коментарі

Позначки: , ,