Поліція Львівщини відхрестилася від знущань над затриманим у Ямполі

Новини 11 Липня, 2019 313

Ілюстрація: "Ліга.Новости"

У поліції Львівщини спростували поширену в одному із інтернет-видань інформацію про те, що ніби-то на Львівщині  мало місце знущання поліцейських над громадянином.

«10 липня в одному з інтернет-видань був розміщений матеріал, у якому йшлось про знущання нібито поліцейських Львівщини над затриманим громадянином у відділі поліції в населеному пункті Ямпіль. Офіційно повідомляємо, що на Львівщині такого випадку не було. Також хочемо зазначити, що у селі Ямпіль Пустомитівського району Львівської області, де, за твердженням журналіста, відбувались вказані правопорушення, не розташовано жодного територіального підрозділу поліції», – зазначається у повідомленні поліції Львівщини.

Як повідомляло видання znaj.ua, на Львівщині садисти у погонах доводили ув’язнених до божевілля.

Скриншот znaj.ua

Як повідомляє Ліга.Новости, інцидент мав місце у місті Ямпіль Вінницької області.

«В інтернет потрапило відео, як в Ямпільському відділенні поліції (Вінницька область) поліцейський б’є чоловіка кийком, змушуючи його присідати. Двоє правоохоронців та їх керівництво відсторонені від виконання обов’язків. Відео опублікував один з користувачів Facebook. За його словами, події відбувалися у відділенні поліції Ямполя. Пізніше в прес-службі поліції Вінницької області повідомили, що двоє поліцейських і керівництво Ямпільського відділення відсторонені на період службового розслідування», -зазначає видання.

https://www.facebook.com/100011502249657/videos/830379760688758/?id=100011502249657

Відео: Анатолій Качур/ФБ

 

Коментарі

Позначки: , , ,