Підрядника змусили переробити дорогу на Львівщині, яка не витримала і двох років

Новини 06 Травня, 2018 122

Дорогу загального користування «Зимна Вода – станція Зимна Вода», що біля самого Львова, відремонтували у 2016 році. Проте вже за якийсь час в соцмережах місцеві мешканці та водії почали нарікати, що трасою ні пройти, ні проїхати – мовляв, яма на ямі, пише Press Центр.

Дорога ця досить важлива, адже сполучає три сусідні села – Зимну Воду, Рудно та Суховолю. У ремонт з обласного бюджету вклали близько 13 млн гривень, замовником робіт була Служба автомобільних доріг у Львівській області, підрядником – компанія «ОНУР». Однак вже через кілька місяців мешканці цих сіл почали скаржитися, що дорога, на ремонт якої чекали багато років, почала «злазити».

Тож тепер підрядник переробляє її за власний кошт, в межах гарантійних зобов’язань. Про це повідомили у прес-службі Служби автомобільних доріг Львівщини.

«Служба автомобільних доріг у Львівській області висловлює вдячність громаді Львівщини за активну позицію по взаємодії з виявлення недоліків. Одночасно повідомляємо, що підрядна організація, яка проводила поточний середній ремонт, вже приступила до роботи в межах гарантійних зобов’язань за власні кошти», – йдеться у повідомленні.

Коментарі

Позначки: ,