Підлеглих Садового знову стало більше

Новини 20 Вересня, 2019 1 113
Львівська міська рада

Львівська міська рада

Депутати Львівської міськради створили управління екології

На сесії Львівської міської ради депутати внесли зміни до ухвал про структуру міської ради. “За” проголосувало 34 депутати. Про це пишуть Варіанти.

Зокрема, створили управління екології та природних ресурсів департаменту містобудування та відділ самоврядного контролю за використанням та охороною земель у Львові.

Управління екології займатиметься підготовкою і подання на розгляд міської ради пропозицій для складання та реалізації місцевих екологічних програм, а також займатиметься координацією діяльності підприємств у сфері охорони довкілля. Також для нового будівництва у місті відтепер необхідно буде отримати дозвіл від управління екології у частині оцінки впливів на довкілля.

Відділ самоврядного контролю за використанням та охороною земель у Львові контролюватиме дотримання підприємствами, громадянами України та іноземцями вимог земельного законодавства щодо використання земель на території Львова, аналізуватиме стан сплати земельного податку за використання земельних ділянок, виконання вимог щодо використання  ділянок за їх цільовим призначенням.

Також нова структура має виявляти самовільно зайняті ділянки на території міста й передавати інформацію до правоохоронних органів щодо недотримання підприємствами та фізичними особами вимог земельного законодавства при використанні земель територіальної громади Львова.

Крім цього, у міськраді вирішили реорганізувати управління молоді та спорту, поділивши його на управління спорту та управління молодіжної політики, що підпорядковуватимуться департаменту гуманітарної політики.

Як заявила керівниця юридичного управління Гелена Пайонкевич, усі зміни мають бути затверджені до 1 жовтня, а зміни щодо розробки детальних планів територій відтепер буде погоджувати лише сесія міської ради.

Додамо, у зв’язку із змінами у структурі міськради, загальна чисельність апарату ради та її виконавчих органів складатиме 1787 осіб. Станом на  квітень у Львівській міській раді створили 1762 посад. 

Натомість у березні 2017 року у міській раді Львова працювало 1565 людей.

Коментарі

Позначки: ,