Підлеглі Садового не пустили Гриневич до школи

Новини 21 Червня, 2019 99

Фото: Лілія Гриневич/ФБ

У Львові Міністра освіти і науки України Лілію Гриневич чиновниця від освіти міста Львова не пустила у школу на зустріч з тренерами Нової української школи.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила сама Лілія Гриневич.

Скриншот ФБ

«Мене як Міністра освіти і науки вперше чиновниця від освіти міста Львова не пустила у школу поговорити з тренерами Нової української школи та перевірити впровадження реформи. Чиновниця з управління освіти вимагала написати листа та отримати дозвіл міського голови»,- пише Гриневич.

Вона також зазначає: «три роки постійно у відрядженнях, намагаючись згуртувати спільноти вчителів, директорів, тренерів НУШ навколо реформи, бо ми всі співвідповідальні за успіх і продовження НУШ. Як ці зустрічі проходять – подивіться ФБ Міністерство освіти і науки України, там є відповідні онлайнтрансляції. З кожного міста і школи я привожу в МОН зауваження до запровадження реформи – щодо навчання вчителів, якості закупленого обладнання, методичної підтримки шкіл. Потім ми з цим працюємо для корекції процесів».

«Але політичній доцільності байдуже на реформи. Особливо неприємно те, що це школа, в якій я була вчителем біології. Я все одно зустрінусь із педагогами. Вони самі прийдуть на зустріч на іншому майданчику, хоча з огляду на логістику візиту це буде не зручно», – наголошує Гриневич.

 

Коментарі

Позначки: , , ,