Під час кількагодинного очікування Зеленського, журналістка упала в рів і зламала ногу (ВІДЕО)

Новини 21 Листопада, 2019 458

Фото: РБК-Україна

В яму впала журналістка ТРК “України” Анжела Слободян

Чекали кораблі і Зеленського: журналістка упала в рів і зламала ногу.

Як пише «Четверта студія», про інцидент повідомляє РБК-Україна.

Чекали кораблі і Зеленського: журналістка упала в рів і зламала ногу

В Очакові сталася НП з журналісткою (Колаж РБК-Україна)
В Очакові, на території військового порту, куди мав прибути президент України Володимир Зеленський пізно ввечері 20 листопада, стався неприємний інцидент з однією з акредитованих журналісток, Анжелою Слободян. Як повідомили її колеги з місця події, Слободян спіткнулася на нерівній місцевості, впала в яму і зламала ногу.
“Загалом біда. Журналісти третю годину чекають біля прохідної військового порту в Очакові. Президент затримується. Всередину не пускають, кажуть “підготовчі заходи”. Територія, м’яко кажучи, не пристосована до знаходження тут такої групи людей. Навколо ями, обкопані ділянки, суцільна темінь. Одним словом – Очаків, ну ви зрозуміли. Тільки що виїхала ПТС каналу 1+1 і світла не залишилося зовсім. У підсумку в яму впала журналістка ТРК “України” Анжела Слободян, зламавши ногу. Кажуть, відкритий перелом. Слава богу, хоч швидка поряд. Організація візиту дуже слабка”, – написав на своїй сторінці в Telegram журналіст видання “НикВести” Олег Деренюга.

Чекали кораблі і Зеленського: журналістка упала в рів і зламала ногу

Скріншот публікації

Пізніше стало відомо, що Анжелу Слободян медики забрали з місця події і госпіталізували. У неї діагностовано відкритий перелом ноги.

Фото: РБК-Україна

 

Коментарі

Позначки: , , , , ,