Під час ДТП на Бродівщині постраждали жителі кількох міст України – поліція

Новини 14 Червня, 2018 113

Фото ГУ Нацполіції у Львівській області

Внаслідок лобового зіткнення двох мікроавтобусів у Бродівському районі Львівщини загинув львів’янин, отримали травми жителі Києва, Харкова та Сум.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції у Львівській області, 14 червня, близько 03.40, неподалік села Дуб’є Бродівського району відбулось лобове зіткнення двох мікроавтобусів –  Mercedes Sprinter, яким керував 46-річний мешканець Київської області та Iveco, за кермом якого перебував 22-річний львів’янин.

«На момент зіткнення в Iveco, окрім водія перебував один пасажир, а у Mercedes Sprinter – водій та восьмеро пасажирів: 24-річний мешканець Харкова, шестеро киян, віком від 21 до 28 років, та 36-річний мешканець міста Суми. Внаслідок зіткнення загинув пасажир Iveco, 30-річний львів’янин, водій мікроавтобуса отримав перелом стегна. Пасажири Mercedes Sprinter отримали тілесні ушкодження – перелом ребер, закриті черепно-мозкові травми, забої, тупі травми та ін. До лікарні доставлено дев’ятеро осіб (водій Iveco  та восьмеро пасажирів Mercedes Sprinter), їх діагнози уточнюються», – зазначається у повідомленні.

Фото ГУ Нацполіції у Львівській області

На місці ДТП працює слідчо-оперативна група, правоохоронці встановлюють обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Як повідомлялося, на Львівщині сьогодні зіткнулися завантажений чорницею вантажний мікроавтобус і мікроавтобус з пасажирами. Внаслідок ДТП, один чоловік загинув, десять осіб отримали  травми, з них дев‘ять госпіталізовано.

.

 

Коментарі

Позначки: ,