Петро Порошенко побував на презентації “Книги добра”

Новини 09 Грудня, 2017 62

Книга добра. Фото: knyga-dobra.blogspot.com

До створення книги долучилися понад триста тисяч дітей

Президент Петро Порошенко відвідав презентацію “Книги Добра”, яку створювали більш ніж 300 тис. людей, повідомляє lb.ua

“Книга Добра” – абсолютно унікальний проект, створений за участю волонтерів, журналістів і художників, відомих українців, серед яких Любомир Гузар, Ада Роговцева, Іван Драч та Марія Матіос. Але головні її творці – більш ніж триста тисяч дітей, які поділилися добром з усією країною, всім світом. Цей збірник кращий від будь-якої дипломатії, просування і рекламних кампаній розповість світу про Україну. Про те, які ми насправді, і про всі наші чесноти”, – написав він у Facebook.

Презентація відбулася у Міністерстві закордонних справ України.

До створення книги з історіями та ілюстраціями про добро долучилися понад 300 тис. людей. “Книга Добра” має на меті стати джерелом інформації про людяність, щирість та добро у повсякденному житті, вселяти віру в мирне майбутнє, надихати на перемоги у добрих починаннях і показати всьому світові Україну з її великим чистим серцем і добрими людьми, – йдеться на сайті проекту.

Книга створювалася в майстернях Центру української культури в м. Таллінн (Естонія), зшивалася із саморобного, так званого черпаного паперу (у ньому, крім целюлози, використовуються матеріали для декорації – наприклад, пелюстки троянд, сіно, нитки, зерна кави).

Згодом буде виготовлено 100 примірників ексклюзивних “Книг Добра” і 10 тис. друкованих книг. 25 унікальних книг разом з друкованими копіями передадуть в обласні центри України бібліотекам і загальноосвітнім школам.

Заплановано презентацію і передавання “Книги Добра” у майже 50 країнах світу.

Коментарі

Позначки: , ,