Перша реакція громади Львівщини на звернення Президента

Новини 15 Червня, 2019 224

YouTube Андрій Болюбаш, Голова Громадської ради при ЛОДА у програмі "Наголос"

Зеленський закликав обрати претендента на голову ОДА

Мешканці Львівщини відреагували на пропозицію жителям області вибрати серед трьох претендентів майбутнього голову обласної державної адміністрації, яку оприлюднив Президент України Володимир Зеленський на своїй сторінці у Facebook.

Однак, як зазначив голова Громадської ради при Львівській ОДА Андрій Болюбаш, «до кого звернувся Президент України – до мешканців Львівщини чи до «мешканців» Фейсбуку?»

«Володимир Зеленський хочу вам нагадати, що більшість жителів нашої області не користується інтернетом! Хочете почути думку, нас, простих людей, то вимкніть соціальні мережі та зробіть відкритий, прозорий та публічний конкурс із зрозумілими критеріями відбору, чого ми і вимагаємо. Українцям потрібна сильна, квітуча та заможна держава не у «Фейсбуці», а у реальному житті!», – зазначається у дописі.

Андрій Болюбаш акцентував, що «хочете знати правду про кандидатів на стратегічні посади Львівщини, то нехай кожен пройде поліграф перед громадськістю Львівщини, а той «слуга», що відмовиться, вочевидь, прислуговує чужому народу. Ми допоможемо вам. Народ – це влада!».

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський назвав трьох претендентів на посаду голови Львівської ОДА.

Коментарі

Позначки: , ,