Перша мета перебування у парламенті для «Європейської солідарності» –звільнення Криму – Порошенко

Новини 23 Червня, 2019 93

Скриншот відео

Українці Криму вірять в те, що ми звільнимо Крим від російської окупації. І перша мета перебування у парламенті для партії «Європейська Солідарність» – забезпечення відновлення суверенітету і територіальної цілісності України і звільнення Криму.

Про це заявив Петро Порошенко в ефірі «Телеканалу Україна»

«Єдиний шлях повернення Криму – це тиск на Росію потужної міжнародної коаліції, яку ми створили. Світ ніколи не визнає російської окупації. І найближчим часом – це буде нашим найпершим пріоритетом, – ми змусимо Росію піти геть з Криму і повернути його Україні. Це нелегке питання, але ми точно ті, хто за це здатен боротися», – зазначається у дописі Петра Порошенка на його сторінці у Facebook.

Українці Криму вірять в те, що ми звільнимо Крим від російської окупації

Українці Криму вірять в те, що ми звільнимо Крим від російської окупації. І перша мета перебування у парламенті для Європейська Солідарність – забезпечення відновлення суверенітету і територіальної цілісності України і звільнення Криму. Єдиний шлях повернення Криму – це тиск на Росію потужної міжнародної коаліції, яку ми створили. Світ ніколи не визнає російської окупації. І найближчим часом – це буде нашим найпершим пріоритетом, – ми змусимо Росію піти геть з Криму і повернути його Україні. Це нелегке питання, але ми точно ті, хто за це здатен боротися. #КримЦеУкраїна

Опубліковано Петром Порошенком Субота, 22 червня 2019 р.

 

Коментарі

Позначки: , ,