Перекриття дороги у Мостиськах: акція, яка наражає на небезпеку життя людей

Новини 24 Жовтня, 2018 342

Фото: "Варта 1"/Іван Іван

Користувачі соцмереж обурюються діями протестувальників

Перекриття дороги у місті Мостиська на Львівщині, яке триває другу добу,  викликало обурення у користувачів соцмереж.

Люди запізнюються  на літаки та ділові зустрічі, а  мешканці деяких населених пунктів Мостиського району «завдяки» діям протестувальників, виявилися «відрізаними» від допомоги, у разі потреби, медиків та рятувальників.

Як повідомляє департамент цивільного захисту Львівської ОДА, 23 жовтня, близько 11:00, у місті Мостиська місцевими мешканцями, у кількості 40-50 осіб, шляхом безперервного руху по пішохідному переході було перекрито рух по автодорозі.

«Вимога протестувальників: відремонтувати дорогу на вулиці Ярослава Мудрого. Станом на 24 жовтня, акція продовжується. Автомобілі для виїзду за кордон перенаправляються до інших пунктів пропуску та частково в об’їзд місця блокування», – зазначається у повідомленні.

На сторінці «Варта 1» користувач Іван Іван виклав світлину на якій причепом від трактора заблокували перехрестя доріг.

«Треба додуматися поставити причеп від трактора на перехресті доріг, бо в місті Мостиська 23 жовтня мітинг через погану дорогу в межах поліклініки. Ви хворі на голову, ті хто таке зробив. Ви хоч подумали про наслідки, не дай Бог комусь погано стане в напрямку села Волостків , швидка допомога ніяк не проїде, пожежна. Через Судову Вишню великий круг треба зробити, а це займе багато часу. Вертольотів в нас немає. За таке блокування з причепом треба відкривати кримінальну справу, проти тих хто таке зробив. Цікаво чи відкриють. Поліцейські два рази повз проїжджали, все це бачили. Нічого, бо цей прицеп належить фермерській агрофірмі. Село Стоянці лише входить то громади Мостиськ, відстань близько 15 кілометрів. А страждають прості люди», йдеться у дописі.

У дописі іншого користувача, Yuriy Prysyazhnyk повідомляється: «хто їде на кордон «Шегині» враховуйте. що в Мостиськах перекрита дорога місцевими і треба об‘їжджати 18 км городами зі швидкістю 10 км на годину».

Фото: “Варта 1″/Yuriy Prysyazhnyk‎

Як повідомлялося, на Львівщині заради піару перекривають дороги.

 

Коментарі

Позначки: , ,