«П‘яні вихідні»: у Львові сталися дві аварії з п’яними водіями за кермом

Новини 09 Вересня, 2018 225

Фото ілюстративне з відкритих джерел

Розбилася іномарка в центрі і бус «влетів» у легковик

У Львові з різницею у кілька годин (ніч суботи – ранок неділі)  зафіксовано дорожньо-транспортні пригоди, які сталися за участі водіїв, які керували транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння.

Як повідомили у Патрульній поліції Львівської області, «на площі Петрушевича, 3  водій, керуючи автомобілем Skoda Octavia, скоїв наїзд на клумбу та відбійник. У водія було 1.61 проміле алкоголю. На нього складено протокол за ст. 124, та ч.1 ст.130 (за скоєння ДТП та керування в стані сп’яніння)».

Фото: прес-служба Патрульної поліції у Львівській області

Як повідомляє керівник ГО «Варта 1» Ігор Зінкевич, ДТП сталося «9 вересня  о 06:00, на площі Петрушевича».

За інформацією Патрульної поліції у Львівській області, ще одна дорожньо-транспортна пригода за участі водія у стані алкогольного сп’яніння, сталася на вул. Стрийській.

«На вул. Стрийська, 57 сталося зіткнення між автомобілями Mercedes та «ЗАЗ». Складено протокол за ст.124 КУпАП, також водію було запропоновано пройти тест на алкотестері «Драгер» у присутності двох свідків. Після проходження алкотесту – результат був 2.22 проміле. На даного водія складено протокол по ч.1ст.130 КУпАП», – зазначається у повідомленні прес-служби Патрульної поліції Львівщини.

Фото: Facebook/Ігор Зінкевич

Фото: прес-служба Патрульної поліції у Львівській області

Як повідомляє керівник ГО «Варта 1» Ігор Зінкевич, дане ДТП сталося «8 вересня о 22:25, на вул. Стрийській, 57. У водія мікроавтобуса Mercedes Sprinter 2.22 проміле».

Коментарі

Позначки: , , ,