Олег Винник святкує 46-річчя

Новини 31 Липня, 2019 1 060
Олег Винник святкує 46-річчя. Фото: відкриті джерела.

Олег Винник святкує 46-річчя. Фото: відкриті джерела.

Популярний український співак, улюбленець мільйона жінок Олег Винник сьогодні, 31 липня, святкує свій 46-й день народження, пише Прямий.

За свою творчу кар’єру співак покорив мільйони жіночих сердець, а його хіти займають вершини музичних хіт-парадів. Його частенького називають секс-символом української естради, адже він давно вже гучно заявив про себе, створивши образ “принца на білому коні”. Для інших представників шоу-бізнесу він став справжнім феноменом української музичної культури.

Тому до дня народження артиста “Прямий” відшукав декіль

ка цікавих фактів з особистого життя Олега Винника.

Дитинство та юність співака

Майбутній артист народився в українському селі Вербівка, що в Черкаській області. Вперше Олег Винник вийшов на сцену, ще коли навчався в школі. З малечку ні одне свято не обходилось без співів Олега. Цікаво й те, що він не лише вміло співав, а й непогано грав на електрогітарі.

Звісно, що на такого талановитого хлопця не могли закрити очі, тому одразу після закінчення школи він вступив до Канівського училища культури на хормейстерське відділення. Саме викладачі наполягли, щоб Винник зайнявся вокалом. Під час навчання хлопець почав грати на гітарі в місцевій групі. Також він всерйоз захопився поезією і складав вірші, які потім і стали частиною його популярних пісень. Пізніше молодик влаштувався на роботу в Черкаський народний хор і став головним солістом колективу.

Початок музичної кар’єри

Кар’єра музиканта розпочалась, коли Винник відправився за обміном до Німеччини. Там він познайомився з новим жанром – мюзиклом. Артисту навіть вдалось зіграти в легендарній опереті “Паганіні”.

Пізніше його помітив американський викладач вокалу Джон Леман. І незабаром йому запропонували виступити в мюзиклі “Kiss Me Kate”, а потім в “Титаніку” і “Соборі паризької богоматері”. В цей час шанувальники його дізналися під псевдонімом Olegg.

Але найголовніша роль в мюзиклі чекала його попереду – “Знедолені” за безсмертним твором Віктора Гюго. Олегу дісталася головна партія Жана Вальжана. Крім того, Винник удостоївся почесного звання “Новий голос – 2003”.

Коментарі

Позначки: ,