Олег Синютка поспілкувався з родинами військових, які померли після повернення з ООС (ФОТО, ВІДЕО)

Новини 20 Серпня, 2018 106

У понеділок, 20 серпня, відбулась зустріч голови Львівської ОДА Олега Синютки з членами родин військовослужбовців, які померли після повернення з Операції об’єднаних сил.

Зустріч розпопочалась з хвилини мовчання в пам’ять про загиблих воїнів.

У межах зустрічі заступник начальника військово-лікарської комісії Західного регіону Андрій Лакіза розповів про порядок встановлення причинного зв’язку захворювання (поранення), що призвело до смерті військовослужбовця.

Крім того, рідних Героїв поінформували про можливості соціального захисту членів родин військовослужбовців, які померли після повернення з ООС (АТО).

Під час зустрічі було порушено цілу низку важливих та гострих питань, які викликали жваву двосторонню дискусію.

Варто зауважити, що під час спілкування родини Новітніх Героїв порушували питання медичного обслуговування, встановлення пам’ятників на могилах померлих, виплати соціальних допомог тощо. За результатами зустрічі керівники області для вирішення по суті озвучених питань дали доручення відповідальним структурам.

Додамо, що спілкувалися з сім’ями українських воїнів також очільники соціальних служб, військового комісаріату, військової прокуратури, Національної поліції, Пенсійного фонду,управління Держгеокадастру, структурних підрозділів облдержадміністрації, керівники районів і міст області.

Нагадаємо, подібні зустрічі відбуваються з 2015 року, щоб допомогти вирішити соціальні, медичні та будь-які побутові проблеми українських воїнів та їхніх родин.

Коментарі

Позначки: , ,