Олег Синютка – найвпливовіший політик Львівщини, – студія «Текст медіа консалтинг»

Новини Субота Юля 26 Грудня, 2018 105

Сьогодні, 26 грудня, у Львові відбулась прес-конференція студії «Текст медіа консалтинг», де було презентовано авторське дослідження, на тему хто ж має найбільший авторитет та вплив на ситуацію в регіоні у 2018 році.

Найвпливовішими політиками  на думку 20 незалежних експертів у поточному році стали голова ЛОДА Олег Синютка, депутат від БПП “Солідарність” Богдан Дубневич та мер Львова Андрій Садовий.

У топі громадських активістів опинились депутат ЛМР Ігор Зінкевич, журналіст Микола Савельєв, волонтер Наталя Шелестак  та правозахисник Мирослав Маринович.

Згідно з даними дослідження найпопулярнішим джерелом новин на Львівщині досі є телебачення: соцмережі та інтернет-ЗМІ поки позаду.

Найвпливовішими львівським телеканалами названо ТРК “Люкс” та Перший Західний. А от випуски новин каналу UA.Львів опитані вважають найменш  заангажованими.

Поміж спеціалістів львів’яни виокремили головного архітектора міста Юліана Чаплінського, адвоката Олега Мицика та засновника холдингу “!FEST”  Андрія Худо.

Прес-конференція на тему:Презентація результатів експертного опитування «ТОП-10 Львівської політики та мас-медіа» проведеного у грудні 2018 р. СІТ «Текст Медіа Консалтинг»

Опубліковано 4studio Середа, 26 грудня 2018 р.

 

Коментарі

Позначки: , ,