Окупанти приховують біля лінії зіткнення великі склади боєприпасів

Новини 22 Грудня, 2017 93

Ілюстративне фото

Російсько-окупаційні війська нагромадили приховані запаси боєприпасів до різних видів озброєння неподалік лінії бойового зіткнення на найбільш гарячих напрямках

Про це інформує прес-центр штабу АТО.

“Зокрема, за даними розвідки штабу АТО, ними (російськими військами – ред.) накопичені приховані запаси боєприпасів до артилерійських систем, інших видів важкого та стрілецького озброєння. Ці закладки боєприпасів різної величини приховані неподалік лінії бойового зіткнення на найбільш потенційно гарячих напрямках”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначають у штабі, мета створення таких арсеналів – відкриті провокації проти підрозділів Збройних Сил України з метою дискредитації та ймовірні обстріли тимчасово окупованих прифронтових населених пунктів Донецької та Луганської областей під час Новорічного та Різдвяного перемир’я, з усе  тією ж цинічною та підступною метою.

Збройні Сили України та інші військові формування, які виконують завдання в районі проведення АТО, готові до режиму перемир’я та будуть його неухильно дотримуватися, а також адекватно реагуватимуть на дії противника, запевняє штаб.

Коментарі

Позначки: ,