Оголошено конкурс на управителя активами ТЕЦ у місті Новояворівськ

Новини 08 Серпня, 2019 554

Фото: wikimapia.org

Оголошено конкурс на управителя активами ТЕЦ у місті Новояворівськ на Львівщині.

Про це повідомляється на сайті Новояворівської міської ради.

Про оголошення конкурсу на управителя активами ТЕЦ у місті Новояворівськ як засобів провадження господарської діяльності з виробництва, транспортування і постачання теплової енергії, а також як засобів провадження господарської діяльності з виробництва, передачі, та/або постачання електричної енергії споживачу

Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів запрошує потенційних управителів до співпраці з управління арештованими активами.

Правові та організаційні засади передачі АРМА активів в управління регулюються статтею 21 Закону України «Про Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів» (далі – Закон), згідно з якою управління активами здійснюється на підставі договору, укладеного відповідно до глави 70 Цивільного кодексу України з урахуванням особливостей, визначених цим Законом.

Управління активами, відповідно до частини третьої статті 21 Закону, здійснюється на умовах ефективності, а також збереження та збільшення їх вартості. Управитель має право на плату (винагороду), а також на відшкодування необхідних витрат, понесених ним у зв’язку з управлінням активами, що відраховуються безпосередньо з доходів від використання прийнятих в управління активів. Управитель не має права відчужувати активи, прийняті ним в управління.

Відповідно до вимог Закону, діяльність АРМА за напрямком управління арештованими активами повинна забезпечувати (генерувати) надходження до Державного бюджету України, а не видатки з нього, з огляду на що АРМА не має повноважень та прав витрачати кошти Державного бюджету України на організацію відповідального зберігання, обслуговування, підтримання у належному стані активів, в тому числі проведення поточних ремонтів, а також забезпечення їх належного функціонування. Натомість, відповідні заходи можуть і мають організовуватися управителем, відібраним у порядку, встановленому Законом, і оплачуватися виключно з доходів від управління, які отримуються управителем в процесі комерційного використання активів. Ці та інші умови управління активами зазначаються в договорі між АРМА та Управителем.

«Враховуючи викладене, АРМА запрошує потенційних управителів взяти участь у відборі осіб, які можуть надавати послуги управління арештованими активами, а саме, частинами єдиного майнового комплексу, що належить Товариству з обмеженою відповідальністю Науково-виробниче підприємство «Енергія-Новояворівськ» (код ЄДРПОУ 32789941) та переданий АРМА для здійснення заходів з управління на підставі ухвали слідчого судді Солом’янського районного суду міста Києва від 12.06.2018 у справі № 760/14541/18 (далі – Активи), що дозволяють їх використання як засобів провадження господарської діяльності з виробництва, транспортування і постачання теплової енергії в розумінні положень Закону України «Про теплопостачання», а також як засобів провадження господарської діяльності з виробництва, передачі, та/або постачання електричної енергії споживачу в розумінні положень Закон України «Про ринок електричної енергії», – зазначається у повідомленні.

 

Коментарі

Позначки: ,