Новий Розділ продовжує замерзати: проблему теплопостачання не вирішено

Новини 03 Грудня, 2019 1 416

Ілюстрація: ТСН

При цьому “Нафтогаз Тепло” інформує, що в них все добре

У місті Новий Розділ на Львівщині продовжується «випробування холодом»: у помешканнях городян не відновлено нормальне теплопостачання. Управитель “Нафтогаз Тепло” досі не забезпечив нормального тиску, температури та інших параметрів на виході з теплопунктів.

Як пише «Четверта студія», про це повідомила на своїй сторінці у ФБ секретар Новороздільської міської ради Ірина Кравець.

«Проблем по місту багато. Найбільша – управитель “Нафтогаз Тепло” досі не забезпечив нормального тиску, температури та інших параметрів на виході з теплопунктів. Відповідно, управителі багатоквартирними будинками (ОСББ і РЖС) не всюди можуть зарадити.

При цьому, “Нафтогаз Тепло” інформує, що в них все добре. А КП “Розділжитлосервіс” не забезпечує належної роботи диспетчерської служби.

В “Нафтогаз тепло” ще й на місці нема ні керівника, уповноваженого приймати рішення, ні техніки, ні достатньо кваліфікованих зварювальників. Компетентні люди з Києва запевняють, що все буде добре, що колись до нас хтось з них приїде (цього тижня). Але, на жаль, зрушення на місці відбуваються не так ефективно, як хотілося б», – зазначається у дописі.

Як повідомлялося, у Львівській ОДА поінформували, що всі пошкодження в теплових мережах усунено, теплопостачання міст Новий Розділ та Новояворівськ проводиться у штатному режимі.

 

Коментарі

Позначки: ,