Неспокійний курорт: у Трускавці невідомий зірвав роботу чотирьох санаторіїв

Новини 16 Липня, 2019 480

Фото ілюстративне з відкритих джерел

Було евакуйовано більше двох тисяч осіб

На Львівщині у понеділок, 15 липня, одразу у чотирьох санаторно-курортних закладах міста Трускавця  здійснювалася евакуація людей та шукали вибухівку, після анонімного повідомлення про замінування.

Як повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА, 15 липня, о 09:15 надійшло звернення про те, що на електронну пошту санаторію “Кристал”, м. Трускавець вул. Суховоля, 60, надійшло повідомлення про замінування вищевказаного закладу і на пошук вибухового пристрою надано 24 год.  Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

Крім цього, додатково обстежено приміщення санаторію “Алмаз” за адресою: м. Трускавець. вул. Суховоля, 72, оскільки у санаторіїв “Кристал” та  “Алмаз” спільна адреса  електронної пошти.

О 17:51 год. обстеження санаторіїв “Кристал” та “Алмаз” було завершено. З санаторіїв було евакуйовано близько 1300 осіб (1100 відпочиваючих та 200 персоналу).

15 липня, о 11:55 надійшло звернення про те, що на електронну пошту діагностичного лікувально-реабілітаційного курортного комплексу “Rixos-Prykarpatty”, м. Трускавець вул. Городище, 8, надійшов лист про замінування вищевказаного комплексу і на пошук вибухового пристрою надано 24 год.

Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

О 16:45 год. обстеження було завершено. З комплексу було евакуйовано близько 410 осіб (310 відвідувачів та 100 персоналу).

15 липня, о 15:35 надійшло звернення від служби охорони про те, що на електронну пошту готельно-курортного комплексу “Карпати”, м. Трускавець вул.. Карпатська, 2, надійшло повідомлення про замінування вищевказаного комплексу і на пошук вибухового пристрою надано 24 год.

Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

О 20:20 год. обстеження було завершено. З комплексу було евакуйовано близько 650 осіб (300 відпочиваючих та 350 персоналу).

В усіх випадках вибухових пристроїв виявлено не було.

Проводяться заходи по встановленню особи, яка надала неправдиву інформацію.

Коментарі

Позначки: , ,