Негода штурмує: у Львові та передмістях рятувальники викачують воду з будівель

Новини 14 Червня, 2018 146

Фото ГУ ДСНС у Львівській області

Внаслідок сильних дощів у Львові та населених пунктах області 14 червня сталося підтоплення підвальних приміщень будівель та територій приватних домоволодінь.

Як повідомили у прес-центрі Головного управління ДСНС у Львівській області, о 06:32, надійшло повідомлення, що внаслідок сильних дощів відбулося підтоплення підвального приміщення у двоповерховому житловому  будинку на вул. Яворівській, 8 у Львові.  На місці події працюють рятувальники, які за допомогою мотопомпи відкачали 12 куб. м води.

О 07:25, рятувальники отримали повідомлення про те, що у передмісті Львова сталося підтоплення житлового будинку – на пл. Князя Святослава, 18 в с. Зимна Вода Пустомитівського району. Внаслідок сильного дощу підтопило підвальне приміщення двоповерхового житлового будинку та подвір’я. На місці події працюють рятувальники, які здійснюють відкачування води.

Фото ГУ ДСНС у Львівській області

О 07:35, надійшло повідомлення про підтоплення присадибної ділянки та підвального приміщення житлового будинку у передмісті Львова – на вул. Зарічній, 39  в с. Скнилів Пустомитівського району. На місці працювали рятувальники, які здійснювали відкачування води мотопомпою.

О 08:47,  до служби порятунку надійшло повідомлення про підтоплення підвалу заводу на вул. Привокзальній, 9 у місті  Пустомити. Рівень води у підвалі піднявся на 3 м. Рятувальники за допомогою мотопомпи відкачали 20 куб. м води.

Також, рятувальники отримали повідомлення про падіння дерева на проїжджу частину дороги на вул. С.Бандери, 8 у місті Кам’янка-Бузька. Дерево  розрізали та прибрали з проїжджої частини.

 

Коментарі

Позначки: , ,