Національна академія сухопутних військ ім. Петра Сагайдачного представила свої видання на 26 Book Forum

Новини 19 Вересня, 2019 1 131

Вже всьоме Національна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного представляє свої видання на 26-ому Форумі видавців у Львові.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник  Національної академії сухопутних військ ім. Петра Сагайдачного Павло Ткачук.

“Цього року презентуємо понад шістдесят найменувань навчально-методичної літератури за військовим, гуманітарним й технічним напрямками за авторства науково-педагогічних працівників нашого вишу, а також значний перелік презентаційних видань.
Більшість підручників та посібників містять у собі безцінний бойовий досвід Вітчизняного війська, здобутий на Сході країни. Це унікальні та надзвичайно цінні видання, за якими сьогодні вчаться майбутні командири Збройних Сил України.
Приємно, що ці книги цікаві не лише для військовослужбовців та воєнних експертів, але й не залишають байдужими й цивільних людей, викладачів, науковців, та й просто книголюбів.
Вдячний організаційному комітету #26BookForum за надану можливість представити наші видавничі здобутки, а всьому колективу Національної академії – за копітку працю та достойні результати на освітньо-науковій та видавничій ниві.
Користуючись нагодою, запрошую всіх поціновувачів військової літератури завітати на #26BookForum, аби ознайомитись з чудовими книгами українських та зарубіжних авторів, зокрема й з виданнями Національної академії. Наш стенд № 407, розташований на 3 поверсі”, – йдеться у пості.

Коментарі

Позначки: , , ,