Нардеп Ковальов погрожує журналістам прямо в Раді, – журналіст

Новини 11 Вересня, 2019 111

Фото: Рух "Чесно"

«Русскоміровець-нардеп Олександр Ковальов, який, увага, в комітеті нацбезпеки і оборони, не соромиться погрожувати журналістам і прямо в Раді. Перед тим погрожував, хто фіксував купівлю ним округу, де менше двохстами голосами переміг, бо округ малесенький і прифронтовий, що дають, то беруть. Перед тим погрожував журналістам в в Донецьку.

Про це написала на своїй сторінці у ФБ журналіст Мар’яна П’єцух.

Вона наголошує у дописі на тому, що «найцікавіше, що він з своїм русскім міром в голові – в комітеті національної безпеки і оборони…»

“У кулуарах до журналістів ЧЕСНО підійшов мажоритарник-самовисуванець з Донеччини Олександр Ковальов із запитанням, навіщо опублікували новину про порушення ним процедури під час голосування. Нардеп запитав місце народження журналістів, сфотографував журналіста ЧЕСНО Олександра Саліженка на свій телефон і надіслав фото комусь у месенджері. На запитання журналіста, чи можна розцінювати це як погрозу, Ковальов відповів:

“Мы еще встретимся и детально об этом поговорим”.

Він також записав прізвище та поцікавився, із якого округу журналіст.

Рух ЧЕСНО розцінює це як погрозу нашим журналістам за виконання професійної діяльності відповідно до статті 345-1 КК України “Погроза або насильство щодо журналіста”, відповідно до чого була подана заява про злочин до правоохоронних органів”, – йдеться у дописі.

 

Коментарі

Позначки: , , ,