Найбільше гаджетів у пункти здачі ЗНО намагалися пронести учні шкіл Львова – поліція

Новини 14 Червня, 2018 52

Фото ілюстративне. Джерело: acc.cv.ua

Під час проведення ЗНО поліцейські охорони Львівщини виявили в учнів  30 заборонених електронних пристроїв, найбільше заборонених пристроїв намагалися пронести учні львівських шкіл.

Про це повідомили в Управлінні поліції охорони Львівщини.

«У цьому році, як і в минулих роках, під час проведення зовнішнього незалежного оцінювання працівники поліції охорони виявляли порушників, котрі намагалися пронести мобільні телефони та інші заборонені засоби зв’язку  на іспит. Цьогоріч, у пунктах здачі ЗНО області,  було виявлено 30 таких порушників, більшість з яких школярі міста Львова. Порушники намагалися пронести мобільні телефони, бездротову гарнітуру та навушники», – зазначається у повідомленні.

Під час охорони ЗНО забезпечувалося збереження контейнерів від початку і до кінця роботи пунктів оцінювання, проводились огляди учнів.

Як повідомлялося, працівники Управління поліції охорони у Львівській області під час проведення ЗНО  у пунктах проведення зовнішнього незалежного оцінювання працівники поліції проводили огляд абітурієнтів із застосуванням металошукача, щоб попередити використання недобросовісними учасниками тестування гаджетів.

22 травня в Україні стартувало ЗНО-2018, яке тривало до 13 червня.

Коментарі

Позначки: , ,