У селі Сасів на Золочівщині запрацював спортмайданчик з тренажерним обладнанням

Новини 13 Липня, 2018 623

Фото: Золочівської РДА

У селі Сасів Золочівського району 12 липня урочисто відкрили спортивний майданчик  з тренажерним обладнанням.

Як повідомляє Золочівська РДА, майданчик збудували у рамках реалізації обласної програми «Спортивний майданчик» на 2017-2021 роки.

Облаштування інвентаря відбулося завдяки спільній праці молоді села, місцевої пожежної команди та сільської ради. З визначною подією в житті району учасників дійства вітали представники обласної, районної та місцевої влади, духовенство, громадськість.

Декан УАПЦ о. Василь Саган освятив новозбудований спортивний майданчик з тренажерним обладнанням.

«Створення умов для занять спортом дасть можливість виховувати здорову націю. Завдання на сьогодення полягає в ефективному використанні таких майданчиків. Є надія, що відтепер, завдяки спільним зусиллям влади й громади, школярі та молодь району у вільний час віддаватимуть перевагу заняттям спортом на майданчику, тим самим зміцнюючи своє здоров’я, – звернувся до громадськості перший заступник голови Золочівської РДА під час заходу.

Як поінформували у прес-службі Львівської ОДА, для встановлення спортивного майданчика з тренажерним обладнанням використано 50 тис грн з обласного бюджету та 3 тис грн. з місцевого. Загальна вартість об’єкту становить 53 тис грн. Це перший майданчик, відкритий за кошти обласної програми «Спортивний майданчик», що передбачені на 2018 рік.

Фото: Золочівської РДА

 

Коментарі

Позначки: , ,