На Яворівщині зустрілись з родинами загиблих учасників АТО

Новини 14 Березня, 2019 111

14 березня 2019 року під керівництвом голови Яворівської райдержадміністрації відбулась зустріч з родинами загиблих в АТО. Участь взяли заступник голови Яворівської районної ради Володимир Мацелюх, начальник управління соціального захисту населення Уляна Ганусяк, працівники Яворівського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, працівники управління соціального захисту населення та родини загиблих учасників АТО. Про це пише прес-служба Яворівської РДА.

На зустрічі обговорили ряд питань, а саме виплата разової допомоги членам сім’ї загиблих Героїв Небесної Сотні та членам сім’ї загиблих учасників АТО. Санаторно-курортні путівки; питання щодо програми сімейного відпочинку та відпочинок дітей за кордоном. Виплати щомісячної допомоги дітям загиблих учасників АТО.

Зустріч пройшла в формі діалогу про подальшу співпрацю, де кожен вислухав один одного і отримав відповіді на цікавленні питання.

На завершення зустрічі голова райдержадміністрації Ігор Самардак наголосив, що готовий до співпраці та підтримки родин зі сторони влади.

 

Коментарі

Позначки: ,