На Яворівщині відзначили День медичного працівника

Новини 13 Червня, 2019 146
На Яворівщині відзначили День медичного працівника

На Яворівщині відзначили День медичного працівника

В рамках відзначення професійного свята працівників галузі охорони здоров’я України – Дня медичного працівника, 13 червня 2019 року у Народному Домі м. Яворова відбувся святковий концерт. Про це інформує прес-служба Яворівської РДА.

З професійним святом медичних працівників Яворівщини привітав заступник голови Яворівської райдержадміністрації Назар Сойко, який висловив слова подяки усім працівникам галузі охорони здоров’я за їх сумлінну та віддану працю на благо нашого району.

«Шановні медики! Вітаю вас зі святом, хочу побажати міцного здоров’я, тому що ви дбаєте за здоров’я інших людей, забуваючи про своє. Натхнення, пошани від людей та держави за ваш турботу та любов» – наголошує Назар Сойко.

Після теплих слів вдячності, кращі медичні працівники були нагороджені подяками, грамотами та цінними подарунками за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у наданні медичної допомоги населенню району, та з нагоди професійного свята, Дня медичного працівника.

Після урочистої частини медичних працівників району святковим концертом вітали – юні танцюристи та вокалісти.

Участь у святковому заході взяли голова Яворівської районної ради Володимир Сичак; начальник відділу організаційної роботи апарату Яворівської райдержадміністрації Ірина Димчак, головний лікар Яворівської ЦРЛ Михайло Дмитрів

Коментарі

Позначки: , , ,