На виконкомі Львівської міськради дозволили будівництво приватної школи на вул. Угорській

Новини 06 Вересня, 2019 108

Сьогодні, 6 вересня, на виконкомі Львівської міської ради затвердили містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва на будівництво ТзОВ Школа “Нова освіта” навчального закладу на вул. Угорській, 14 у Львові зі знесенням існуючих споруд.

Про це пишуть “Варіанти”.

Приватну школу збудують на земельній ділянці площею 0,8624 га, яка призначена для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти. Новобудова матиме 20 метрів, що становитиме 3 поверхи, а максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки становить 40%.

Школа матиме внутрішнє подвір’я, ігрові та спортивні майданчики. Її будівництво мають завершити до початку наступного навчального року, вона буде мати міжнародне та креативне спрямування. Наразі невідомо, скільки учнів зможе тут навчатися.

За даними YouControl, ТзОВ Школа “Нова освіта”, яке займається наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна та будівництва житлових і нежитлових будівель, зареєстрував у 2019 році депутат Львівської облради від БПП Солідарність Всеволод Білас та президент львівського футзального клубу ТВД Мирон Кіндій.

Додамо, у 2017 році депутат Львівської обласної ради Всеволод Білас задекларував 9,7 млн грн доходу, 32 млн грн готівки і 6 швейцарських годинників.

Коментарі

Позначки: , , , ,