На Турківщині збудують лижеролерну трасу для паралімпійців

Новини 23 Листопада, 2018 996

Фото: "Бойківська правда"

У селі Яворів

У Турківському районі Львівщини, хочуть збудувати лижеролерну трасу для паралімпійців за майже 115 мільйонів гривень.

Як повідомляє «Бойківська правда», підприємство «Західний реабілітаційно-спортивний центр» Національного комітету спорту інвалідів України оголосило про пошуки підрядника на будівництво лижеролерної асфальтованої спортивно-реабілітаційної траси. Вона буде розташована у с. Яворів, вул. Рівних прав та можливостей, 1, Турківського району, Львівської області.

Відповідний тендер розміщено на порталі Prozorro. Вартість будівництва становить 114 мільйонів 895 тисяч гривень. Згідно з технічним завданням, підрядник повинен провести земляні та укріплювальні роботи, улаштувати кабельну каналізацію та водовідвідну дренажну систему. Також будуть проведені оздоблювальні роботи, встановлять пандус для медіа та системи озвучування. «Лижеролерна траса – це траса для занять ролерним спортом влітку.

Паралімпійці-лижники зможуть тренуватися на ній в теплу пору року на спеціальних ролерах. Але загалом наша траса функціонуватиме і взимку, і влітку. Також на ній зможуть займатися велосипедним спортом. Окрім того, тут будуть проводитися реабілітаційні заходи для людей на візках», – пояснює Юлія Бартлевич, секретар комітету конкурсних торгів Західного реабілітаційно-спортивного центру.

Західний реабілітаційно-спортивний центр повинен стати основною базою паралімпійської підготовки з зимових видів спорту. Тому минулого місяця Кабінет Міністрів спрямував 23,2 млн гривень на його добудову. Аукціон з визначення підрядника розпочнеться 7 грудня 2018 року. Закінчать будівництво до 31 грудня 2020 року.

Коментарі

Позначки: