На Турківщині стартував Чемпіонат України із зимових видів спорту

Новини 04 Березня, 2019 141
На Турківщині стартував Чемпіонат України із зимових видів спорту

На Турківщині стартував Чемпіонат України із зимових видів спорту

У понеділок, 4 березня, у Західному реабілітаційно-спортивному центрі Національного комітету спорту інвалідів України відбулось урочисте відкриття Чемпіонату України зі зимових видів спорту (лижні перегони, біатлон) серед спортсменів з ураженням ОРА та вадами зору. Про це інформує прес-служба ЛОДА.

Вітальні слова та побажання учасникам висловили: президент Національного комітету спорту інвалідів України, Уповноважений Президента України з прав людей з інвалідністю Валерій Сушкевич, начальник управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації Роман Хім’як, директор Західного реабілітаційно-спортивного центру Наталія Рода, голова Турківської районної ради Володимир Лозюк, голова Львівської обласної організації «Реабілітація осіб з інвалідністю» Ярослав Грибальський.

«Перше, що відчуваю, коли приїжджаю сюди – це є потужна синергія та командна робота. – каже Роман Хім’як. – У сьогоднішньому чемпіонаті беруть участь спортсмени, які щоденною клопіткою працею, додають до іміджу нашої держави такі вкрай потрібні зараз коефіцієнти успіху. Нових сил для нових досягнень. Вами цікавляться, захоплюються та шанують», – зауважив Роман Хім’як.

Серед учасників змагань є і спортсмени Національної паралімпійської збірної команди зі зимових видів спорту та чемпіони світу-2019. Змагання тривають до 9 березня 2019 року.

Коментарі

Позначки: ,