На Турківщині на три дні відкривають піший перехід до Польщі

Новини 05 Квітня, 2019 133

Ілюстрація: "Бойківська правда"

6, 13 та 20 квітня 2019 року відкривається пункт пропуску Лопушанка-Міхновець (Турківський район) для усіх охочих відвідати Республіку Польща.

Як повідомляє «Бойківська правда», пропуск громадян на територію Польщі буде відбуватися з 10:00 до 12:00, а повернутися можна буде з 16:00 до 18:00. Пропуск буде здійснювати також для осіб із велосипедами.

«Мандруючи до наших сусідів прошу не забувати  закордонні біометричні паспорти, а для власників звичайних закордонних паспортів необхідною є віза. Тішуся, що у цей передвеликодній час мешканці Турківського, Старосамбірського та інших прилеглих районів Львівщини зможуть воз’єднатися із родинами по той бік кордону, відвідати могили родичів.
Реалізація даної важливої ініціативи – це результат кропіткої чотирьохрічної роботи нашої команди спрямованої на відкриття пункту пропуску у Турківському районі, як виконання обіцянки даної мною турківчанам.  І надалі робитиму усе можливе для того, щоб ПП “Лопушанка-Міхновець” запрацював на постійній основі», – зазначає Андрій  Лопушанський.

 

Коментарі

Позначки: , , ,