На трасі у Польщі у вантажівки відірвалося колесо і влетіло в автобус з українцями: один загиблий, двоє травмованих

Новини 01 Березня, 2019 117

Фото: lodzka.policja.gov.pl

У Польщі унаслідок трагічної ДТП загинув водій автобуса з українцями.

Як повідомляє «Польське радіо», водій загинув унаслідок удару у переднє скло автобуса колеса, що відірвалося від вантажівки, яка рухалася назустріч

Як зазначається у повідомленні, у ніч з четверга на п’ятницю у селі Тур в Лодзькому воєводстві сталася трагічна дорожньо-транспортна пригода за участю українського автобуса. У лобове скло транспортного засобу влетіло колесо, що відірвалося від вантажівки, яка рухалася назустріч. Водій автобуса загинув на місці, а двох пасажирів було госпіталізовано.

За попередніми висновками поліції, у вантажівці під час роз’їздного руху відірвалося заднє колесо, що із силою влетіло у лобове скло автобусу, що їхав назустріч. Пасажирський транспортний засіб впав у кювет, а його водій загинув на місці.

Автобусом подорожувало 15 громадян України, котрі їхали з Києва до Свіноусті. Двоє з них зазнали травм – чоловік та жінка. Інші пасажири не постраждали.

Поліція з’ясувала, що водій вантажівки був тверезим. Докладні причини трагічного ДТП вивчатиме поліція під наглядом прокуратури.

 

Коментарі

Позначки: , , ,