На трасі Львів-Тернопіль відремонтували понад 70 км

Новини 30 Жовтня, 2017 160

Ілюстративне фото

Траса має стати частиною транснаціонального коридору Go Highway.

Автомобільну дорогу Львів-Тернопіль, яка не модернізувалася понад 20 років, вже відремонтовано на 70 км.  Про це Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман написав у Facebook.

“На початку цього року ми дали старт будівництву транснаціонального коридору Go Highway, який поєднає українські чорноморські порти Одеси та Миколаєва з польськими портами на Балтійському морі у Гданську та Гдині. Ділюся з вами результатами роботи над ділянками цього великого шляху. Сьогодні – ділянка Н-02 Львів-Тернопіль. Ремонтні роботи тут не проводились більше 20 років, і вже зроблено понад 70 км – тепер маємо сучасну європейську дорогу”, – написав Гройсман.

Як відомо, Україна долучається до розвитку транспортного коридору Балтія – Чорне море “Go Highway” (Гданськ-Одеса) і реконструює ділянки дороги від Львова до Одеси. Зокрема, в рамках цього проекту передбачається реконструкція і капітальний ремонт понад 70 кілометрів дороги Краковець – Львів, понад 90 кілометрів Львів-Тернопіль, майже 270 кілометрів дороги Умань-Одеса, ремонт і реконструкція інших ділянок цієї дороги, реконструкція північного об’їзду Львова і будівництво східного об’їзду Тернополя, будівництво декількох десятків нових транспортних розв’язок.

Коментарі

Позначки: , , ,