На Сихові почала обсипатися плитка з пам’ятника Героям і жертвам Чорнобиля (ВІДЕО)

Новини 05 Квітня, 2019 1 791

Фото: Ігор Зінкевич/ФБ

У Львові негода пошкодила пам’ятник Героям і жертвам Чорнобиля, який встановлено на вул. Морозній (Сихівський район).

Як повідомив координатор ГО «Варта-1» Ігор Зінкевич, «сьогодні 5 квітня, сповістили що на вул. Морозній на пам‘ятнику Жертвам Чорнобилю побита невідомими плитка (понищений пам‘ятник – відірвані елементи пам‘ятника), люди викликали поліцію, щоб зафіксувати факт вандалізму».

Згодом, Ігор Зінкевич повідомив, що «після приїзду поліції встановлення факту вандалізму не виявили, виглядає, що плити самі від часу відвалилися і хтось їх підняв і поскладав на пам`ятник щоб не пропали».

Скриншот/Facebook

Скриншот/Facebook

Сьогодні 05.04.2019 нам сповістили що м. Львів, вул. Морозній на памятнику Жертвам Чорнобилю побита невідомими плитка ( понищений памятник – відірвані елементи памятника) також люди викликали поліцію щоб зафіксувати факт вандалізмуПісля приїзду поліції встановленя факту вандалізму не виявили, виглядає що плити самі від часу відвалилися і хтось їх підняв і поскладав на пам`ятник щоб не пропали

Опубліковано Igor Zinkevych Пʼятниця, 5 квітня 2019 р.

 

Довідка. 14 грудня 2008 року,  у Львові у сквері на вулиці Морозній, що у Сихівському масиві з нагоди 22-річниці з часу ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи відбулося урочисте відкриття пам’ятного знака «Героям і жертвам Чорнобиля», авторами якого є скульптори Зотова і Федорченко.

 

 

Коментарі

Позначки: , ,